dimecres, 4 de març del 2015

Primer aniversari del Club de Petanca Xeresa.

Es mostra cartel aniversario 776 en foto int.JPG.
El dia 8 de març d'aquest any en les instal·lacions del club de petanca Xeresa, es commemora el primer aniversari del club, un any de treball amb més o menys alegries però també amb dificultats, en aquest any es va treballar per legalitzar el club, buscar un lloc on jugar,  adecuar les pistes, promoure aquest esport,  fer esdeveniments perquè els nens i majors gaudiren d'aquest esport tan sa, i demostrar que la petanca no solament és un esport per als majors que també és per a totes les edats, tenim en marxa l'escola de nens.

José Ferrer com a president agraeix la col·laboració de totes les empreses que fan donatius i particulars, i a tots que van col·laborar en la loteria d'aquest any moltes gràcies.
Aquest any volem seguir creixent en número de socis i en millores en les nostres instal·lacions, aquest any hem incorporat una secció nova al nostre club és la secció de les bochas poc coneguda a la nostra comarca, és el primer camp de bochas en tota la comarca de la Safor, dins de la commemoració del diumenge serà la inauguració de la pista de la bochas com altres actes.
Hem convidat a diversos clubs de la Safor com el de Gandia, Tavernes, Oliva, Xeraco, també a diverses associacions i club esportius del poble, i autoritats municipals.
El mateix acte serà presentada l'agrupació de la petanca de la Safor, que té per objecte exclusiu la promoció de la petanca a la comarca la Safor, un dels projectes mes immediats és fomentar a les escoles primàries i secundaries, fomentar als pobles on no està implantat encara aquest esport, coordinar tots els esdeveniments de diversos clubs, aconseguir que es promocione més el nostre esport en la ràdio i premsa de la comarca.
Dins del nostres actes d'aniversari el mes important és l'ambient que volem donar.
Ales 9h esmorzar en les instal·lacions del club.
A les 10h partides de petanca diverses Gandia contra Xeresa, Tavernes contra Xeraco.
A les 11h inauguració de la pista de les bochas amb una partida entre Argentina i Uruguai.
Nota es juga molt en aquests dos països.
Es mostra P2250003.JPG.A les 12h30 discurs del president del club, presentació d'alguns equips i presentació de l'agrupació de la petanca de la Safor.
A les 13h vermut per a tots els assistents.
A les 14h dinar per als socis del club (paella).

Aquests serà tot de moment estem agraïts per tot, des del club de petanca Xeresa donar les gràcies per publicar en aquest any tots o part dels nostres comunicats.

foto del camp de bochas único en la Safor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada