divendres, 20 de març del 2015

EL SANSAN FESTIVAL ANUNCIA UN ESCENARI A LA PLATJA OBERT AL PÚBLIC.

Qui tinga pensat acudir al festival SanSan 2015 ja pot organitzar-se. Mancant dues setmanes per al seu inici, el festival publica els horaris i el cartell per dia de la seua segona edició que se celebrarà els pròxims 2, 3, 4, i 5 d'abril en Wonderwall Music Resort. La sorpresa de l'edició SanSan 2015 serà un escenari en la platja obert a tot el públic visitant de la platja de Gandia. A partir del divendres i fins al diumenge des de les 11.00 hores amb Badlans, Chlöe´s Clue, Gilberstático, Ghost Transmission, Lili i Dionis, Metropol, Morondo, Rubick, Second Dj Set, Supermosca i Thee Vertigos.
 La trobada musical reunirà al costat de la platja de Gandia l'indie, el pop-rock, el mestissatge i l'electrònica nacional i, comptarà amb noms com els d'Izal, Supersubmarina, Sidonie, Second, Dorian o La Habitación Roja, al costat de l'únic artista internacional convidat, els noruecs Kakkmaddafakka, que actuaran la nit del dissabte 4 d'abril
SanSan Festival 2015 ve replet de novetats i amb un repartiment d'horaris molt ajustat entre escenaris, amb la intenció que el públic puga organitzar-se per a no perdre's res. Des de l'obertura de portes de cada jornada, programada a les 16 hores fins a la matinada, els concerts són ininterromputs.
El dijous 2 d'abril, s'iniciaran els concerts a les 17 hores amb Aqeelion, als quals seguiran en l'Escenari Master´s Correu-vos, La Suite Bizarre, Delacruz, Full, Jack Knife, Smile, Rufus T. Firefly i Mendetz. Alternant amb ells, l'Escenari Desperados des de les 18 hores actuaran Belako, Nancys Rubias, Nacho Vegas (21 hores), Sidonie (23 hores), Izal (1.15 hores), Diners i DJ Amable.
El Divendres Sant, SanSan comença de nou a les 17 hores en l'Escenari Master´s i a les 18 hores en l'Escenari Desperados. Els sons de Mirrors Frequency, Ricardo Vicente, Sethler, Maika Makowsky, Neuman, Bravo Fisher, Los Pilotos i 8 i Mig DJ’s demostraran l'energia de l'indie nacional al costat de la piscina, mentre Sexy Zebras, Dorian (19.30 hores), L. A. (21.05 hores), León Benavente (23 hores), Supersubmarina (1.15 hores), El Columpio Asesino i Elyella DJ’s prendran l'Escenari Desperados.
El dissabte 4 d'abril serà el torn de Flac Favor, Lucía Scansetti, Jero Romero, Ángel Stanich, Anni B. Sweet (22.00 hores), Arizona Baby (0 hores), The Noises, McEnroe i Vinila von Bismark DJ en l'Escenari Master´s. Mentre tocaran en l'Escenari Desperados des de les 18.00 hores Carlos Sadness, Elefants, La Habitación Roja (20.40 hores), Second (22.30 hores), Lori Meyers Especial DJ Xou, Kakkmaddafakka (1.40 hores), Varry Brava (3.20 hores) i artista sorpresa Desperados (4.50 hores).
Per al diumenge, la segona edició del SanSan Festival ha preparat un dia dedicat al mestissatge i al pop-rock nacional amb noms com els de La Belle, Joe La Reina, Mi Capitán, Ara Musa, Miguel el Campello (22 hores), We Aro Standard (0 hores), Delorean, Ema DJ i Kostrok en l'Escenari Master´s. L'Escenari Desperados gaudirà des de les 18 hores amb el concert de Kiko Veneno, al que seguiran Els Enemics (19.30 hores), Corizonas, L'Olla de l'Hortolà, L'Adhesiu (1.15 hores), La M.O.D.A. i Meneo.
En la línia de primícies hi haurà un escenari Rave Market 4x4 que comptarà amb les actuacions de Bitches Dj´s, Mondosonoro Dj, Dj Car (Rave Market Dj´s), El Hombre Tranquilo Dj, {Musicazul} Dj, Puteö (Rave Market Dj´s), Indiespot Dj´s, Dod Magazine Dj Set, Diffenders Dj´s (Rave Market Dj´s), Corrents Circulars Dj Set, Face Radie i Ferdinand Dj ( Rave Market Dj). Tota la informació d'abonaments, horaris, allotjament i transport està disponible en la web www.sansanfestival.com
www.diariserpis.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada