divendres, 6 de març del 2015

Arriba a Vilallonga el concurs del seu plat més tradicional.

Vilallonga celebra la VI Fira Gastronòmica i la IX edició del Concurs de Blat Picat, un dels concursos gastronòmics més interessants de la comarca de la Safor pel seu caràcter popular. Les activitats arrenquen el divendres dia 6 de març Dia de la Dóna.

DIVENDRES 6 DE MARÇ
[Img #19411]13 h. Benvinguda a les assistents a la Jornada del Dia de la Dóna a càrrec de Mari Carmen Seguí, regidora delegada de benestar social en el saló de plens de l'Ajuntament.
13,30h. inauguració de l'exposició de l'art de “La alfombra del Corpus” de Vicente Estevan, on es projectarà una seqüència de videos per veure com es du a terme des del seu inici, els materials que utilitza, etc. L'autor explicarà la seva experiència en la planta baixa de l'edifici “El Centre”.
La mostra estarà oberta al públic durant tot el cap de setmana, de 11,30 a 14,00h. i de 17,00 a 20,00h.
14.00 h Dinar per a les dones de la localitat en la planta baixa de l'edifici multiusos i després disco-movil.

DISSABTE 7. CONCURS DE BLAT PICAT.
11.00 h S'inaugura la VII Fira Gastronòmica del Blat Picat de Vilallonga amb el Grup de Dolçainers i Tabaleters. La Fira estarà situada en el casc històric del poble, on es podran adquirir tots els productes gastronòmics locals, a més de poder realitzar diverses activitats lúdiques i visites d'interès cultural. Al llarg de l'horari de la Fira es comptarà amb l'animació medieval del grup local de teatre “L’Embolic”.
12.00 a 14.00 h Passejos en poni per la plaça del Mercat i manualitats relacionades amb el món del cavall.
12,30h Presentació dels concursants de la IX edició del Concurs de Blat Picat de Vilallonga en la Plaça de l’Ajuntament.
12,45 h Reunió del jurat qualificador
13.00 h Es podran provar els plats típics de la localitat, prèvia adquisició del corresponent tiquet. Hi haurà blat picat, arròs al forn, coques escaldades, etc. L'Ajuntament posarà taules i cadires a la disposició dels assistents a més d'animació musical.
13,30 h Lliura dels premis
17.00 a 19h Passejos en poni per la Plaça del Mercat i manualitats relacionades amb el món del cavall.
18,30 h Projecció del documental “Valencians a les Amèriques” en l'Auditori Municipal
19.00 h fins a les 2 de la matinada Concerto a càrrec dels grups “Llicsons”, “The Jam Ones” i “Crossroads” en la Plaça de l’Ajuntament.
22.00 h Sopa popular prèvia adquisició de tiquets. Hi haurà taules i cadires a la disposició dels assistents.

DIUMENGE 8 DE MARÇ
09,30h. Marxa senderista pel Racó del Duc a càrrec de l'Agrupació Muntanyenca de Vilallonga. Sortida des de la Font de Setze.
10,30h. Obertura de la Fira Gastronòmica amb una Batukada.
11,00h. Exhibició de Cavalls en el Camp de Futbol
12.00 a 14.00 h Passejos en poni per la Plaça del Mercat i manualitats del món del cavall.
12,15h Marionetes en la Plaça de la *Capella.
13.00 h Gimcana de moto Vespa a càrrec de la Penya Vespa La Safor en el carrer Tarrassó.
13,30h. Lliurament del premi al concurs de videos “El que més m’agrada del meu poble” en la Plaça de l’Ajuntament. A partir de les 13,30h. es podran provar els plats típics de Vilallonga prèvia adquisició de tiquets. Hi haurà taules i cadires i animació musical.
17.00 h Marionetes en la Plaça de la Capella. Des de les 17 a les 19h. passejos en poni per la Plaça del Mercat i manualitats.
20.00 h Clausura de la VII Fira Gastronòmica
www.gentedelasafor.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada