dijous, 5 de març del 2015

La Valldigna celebra el seu dia amb activitats culturals durant la propera setmana.

Captura de pantalla 2015-03-05 a les 9.41.19
Del 9 al 15 de març, la Valldigna acull un seguit d’activitats culturals, lúdiques i festives per a commemorar el Dia de la Valldigna. Així , mentre el proper dilluns a les 19 hores s’inaugurarà a la Casa de la Cultura de Simat l’exposició fotogràfica ‘Xauen. El poble blau’, i el dimarts dia 10 l’exposició, també fotogràfica, ‘Bocairent i el seu entorn’, a les 19 hores a la Sala d’Exposicions de Benifairó, ambdues organitzades per la Secció Cultural del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, serà el proper dimecres a les 19 hores, quan la Casa de la Cultura de Tavernes albergue la presentació del llibre ‘La Valldigna, un món en conflicte (1931-1979)’ d’Antonio Calzado Aldaria (Premi Valldigna d’Investigació 2013).
Dijous 12 s’inaugurarà l’exposició fotografica ‘Santa María de Valldigna’ al Refector del Monestir a les 19 hores i, per altra banda i a l’endemà, divendres 13, serà el torn de la presentació del llibre ‘El último cruzado español, el padre Oltra y el franquismo’ d’Eladi Mainar Cabanes (Premi Valldigna d’Investigació 2014), acte que es durà a terme a les 19 hores a l’Auditori de la Unió Musical de Tavernes. Després d’esta presentació es durà a terme un concert de la mà del Cor de Cambra ‘Quinzedemarç’ i a les 21 hores es lliuraran els ‘XVI Premis Valldigna’.
Durant el dissabte 14 s’inaugurarà la ‘V Fira del Llibre i Artesania’ amb un castell unflable i l’actuació de ‘Gegants i Cabuts’ i els ‘Xirimiters de Castelló de la Ribera’ a les portes del Monestir de la Valldigna, actes dels que també es podrà gaudir en la jornada de diumenge. A les 20 hores es realitzarà l’Aplec de la ‘XX Marxa amb Torxes’, es llegirà el manifest, també front el Monestir, i a mitjanit es muntarà una discmòbil amb el Dj Gabi a la Font Gran de Simat.
Diumenge 15 de Març es celebrarà la Santa Misa a les 10,30 hores a l’església del Monestir i, tot seguit, s’organitzaran diverses activitats infantils. Així, es muntaran castells unflables a la Plaça Major de Tavernes i al Poliesportiu de Benifairó, es representarà l’obra infantil ‘Titellet’ de Josep Enric Grau al Monestir i, finalment, a les 17:30 hores, la Font Gran de Simat acollirà la revetlla de rigor de la mà de ‘Orquesta Ágora’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada