dimecres, 3 de setembre del 2014

La coral Veles e Vents busca noves veus.

La Coral Veles e Vents de Gandia ha obert un període de reclutament de noves veus.
fotocoral2014
Després del seu exitós periple estiuenc, l'agrupació, dirigida per Santi Mayoral, torna aquest mes als assajos i ha decidit obrir un termini per a la incorporació de nous cantants, tant masculins com a femenins. Es tracta d'una oportunitat única d'unir-se a una coral jove, dinàmica i carregada d'il·lusió, la trajectòria de la qual, des dels seus inicis, ha estat sempre ascendent, afrontant amb èxit els desafiaments musicals que ha anat marcant-se. Segons explica Mayoral: “Els repertoris de cada concert (Nadal, Sacre i estiu) són triats amb dedicació, buscant sempre la màxima qualitat dins de les possibilitats del cor, la frescor i originalitat en les cançons i el grat màxim, tant dels cantants com del públic”.

Per apuntar-se a la coral no és necessari tenir coneixements musicals previs, solament moltes ganes de gaudir de la música coral. I és que, tal com assenyalen els membres de la coral es tracta “d'una experiència divertida i enriquidora, que val la pena provar, especialment si ets aficionat a la música”.
Els candidats interessats poden apuntar-se a través del lloc web www.coralvelesevents.es, la pàgina de Facebook (Facebook.com/coralvelesevents), twitter (@Corovelesevents) o el telèfon 656847739.
www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada