dimarts, 9 de setembre del 2014

Intens mes d’agost de la Creu Roja a la Safor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Els efectius de Salvament i Socorrisme de Creu Roja Gandia han hagut d’actuar en el mes d’agost de manera reiterada en el rescat de persones de l’aigua en situació perillosa. A les platges de Gandia han sigut rescatades 25 persones (dos d’elles sobre articles flotants de grandària reduïda), i una altra va ser rescatada mentre prenia el bany a la platja de Miramar. Es dona la circumstància que l’any passat no es va donar cap situació de rescat en agost. Les banderes indicadores de la situació de la mar han sigut bones amb 25 verdes, 8 grogues i 5 roges, mentre la temperatura de l’aigua ha estat semblant a l’any passat amb 28 graus de màxima i 26 de mínima. Una de les possibles causes de l’increment del rescat de banyistes la podríem trobar en el canvi de vent que de vesprades ha bufat de Xaloc i Llevant, propiciant més corrents i mala mar, mentre la campanya anterior disfrutarem més dies del vent de Garbí.

El balanç del mes d’agost també deixa una xifra elevada quant a la recuperació de menors que es perden, amb 139 casos, un 32 per cent més que l’any passat. Han sigut 117 casos a Gandia, 7 a Daimús, 4 a la platja de Guardamar de la Safor, 2 a Bellreguard i 9 a Miramar. En adults desorientats, el Servei de
Socorrisme de Creu Roja Gandia ha hagut d’intervindre en 16 casos (14 a les platges de Gandia i 2 més, a les de Guardamar de la Safor i Bellreguard).
www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada