divendres, 19 de setembre del 2014

Arranca la setmana gran de Bellreguard amb la III Fira de Ramadería.


[Img #15476]La setmana gran de Bellreguard arranca hui divendres amb el concert de música tradicional valenciana que ofereix a les 21 hores la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard. En aquesta nova edició festera existeix una gran novetat: “les divertides proves del Gran Prix amb resopó d'embotits”, va indicar la regidora de Festes, Marola Marco; les quals se celebraran amb sis equips del poble en la matinada del 26 de setembre. Els actes relacionats amb els moros i cristians són els que més interès desperten i aquest any també incorporen novetats: les filaes Camelot i Abubils seran les capitanes i protagonitzessin els actes de les ambaixades i conquestes del castell, però convidaran a totes les altres filaes a realitzar una entrada informal.

El dissabte 27 és el dia de la gran desfilada de moros i cristians amb el qual culminen les festes de 2014. Aquest dia Rafa Rocher, Tania Climent, Juanma Ramirez i Raquel Ginel, capitans i ambaixadores de 2014, mostraran als veïns el fast de la seva capitania muntats en carrosses i acompanyats del boato.
El diumenge conclouen les festes amb el futbolí més llarg del món a la plaça Major, però abans s'hauran desenvolupat nombrosos actes entre els quals destaquen pel seu interès general, una exhibició de cavalls que tindrà lloc aquest dissabte a les 18 hores, a l'entorn de la III Fira de la Ramadería per Sant Miquel; dissabte i diumenge, al carrer Enric Soler. Durant la nit del dimecres 24, vespra de festes, es durà a terme la cavalcada de disfresses i el divendres les ambaixades i conquesta del castell.
www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada