diumenge, 28 de setembre del 2014

El Mondúber Trail va prenent forma.

El Mondúber Trail va tomando cuerpo
Els Ajuntaments de Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna i Sport Event CB organitzen la primera edició del Mondúber Trail el dia 8 de novembre. L'esdeveniment inclou tres proves, una primera que és l'Ultra Trail de 80 quilòmetres, la segona que és una marató de 42 quilòmetres i la tercera de 15 quilòmetres. A més, també es disputarà una competició de pujada al Mondúber des de Xeresa de 7,5 quilòmetres.

Les proves estan homologades per la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada i la ITRA i són puntuables pel «The north face the Mont-Blanc 2015». L'organització del Mondúber-Trail ha realitzat durant aquest estiu quatre sortides de reconeixement del circuit, tant de marató com de l'Ultra. Els participants van tenir tot tipus de vivències, la primera sortida amb pluja, la segona calor extrema, l'última humitat sufocant, però sempre han estat ben cuidats amb cotxe de recolzo en totes les sortides i dos avituallaments, un d'aigua sobre el quilòmetre 10 del recorregut i al final de cada sortida amb fruites Congret per recuperar forces i compartir vivències. 
D'altra banda, els organitzadors tenen la satisfacció de comptar amb el suport de nous patrocinadors que han volgut formar part del projecte Mondúber-Trail: Delikia, Luzcero, Jovimer i els que han estat des del primer moment, Ajuntament de Xeraco i Xeresa i Mancomunitat de la Valldigna. 
El patrocinador Delikia facilitarà el seu millor producte: els sándwiches, tant dolços com a salats, a més dels dolços elaborats baixos en greixos saturats. La fruita d'alta qualitat de Congret i Jovimer, igual que la seva fruita seca i verdures de post-meta.
Més informació en www.mondubertrail.com, Facebook: mondúber trail i Twitter: @mondubertrail.
www.levante-emv.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada