dijous, 28 d’agost del 2014

L'humorista Eugeni Alemany centra la programació del Serrano.

Eugeni Alemany. :: lp
L'humorista valencià Eugeni Alemany torna al Teatre Serrano de Gandia amb el seu nou espectacle 'En persona guanye'. La cita és el proper 13 de setembre a les 23 hores. Est és un dels plats forts de la temporada 2014-2015, que s'iniciarà amb el cicle de música Guitarra Gandia. Aquest l'inaugurarà el 12 de setembre el guitarrista japonès Kokichi Akasaka amb obres de Narváez, Scarlatti, Bach, Tárrega o Piazzola, entre uns altres. Pel que fa a la peça d'Alemany, 'En persona guanye' és un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l'humorista i presentador de televisió. Un xou que, amb l'aparença d'un monòleg, juga amb la improvisació, la irreverència teatral i la interacció amb el públic. Un espectacle àcid i divertit on el còmic, amb l'excusa de repassar algunes de les experiències més delirants de la seva vida, acaba teixint una gran sàtira sobre societat actual. L'artista de Sueca torna al Teatre Serrano després de l'èxit que va obtenir la passada temporada en l'escenari gandiense amb 'T'ho dic sense acritud'. El preu d'entrada és d'entre 6 i 10 euros.


Guitarra Gandia

La programació de setembre explica també amb un nou cicle musical dedicat a l'instrument de la guitarra. Kokichi Akasaka comença el cicle Guitarra Gandia en el qual participaran també Carles Dénia i el Duo Sigma. El concert de Kokichi Akasaka serà el 12 de setembre, amb un preu d'entrada anticipada de 6 euros i de 8 euros el dia de l'espectacle. Nascut en Mukawa (Japó), Akasaka ha estudiat guitarra i piano amb mestres com Fusayoshi Otuka, Masanobu Kimura, Leo Brower, José Luis González a Alcoi i José Tomás a Alacant. En 1974 guanya el segon premi del 17º Concurs de Guitarra de Tòquio i des de llavors la seva trajectòria ha estat imparable. En 1979 participa en el Festival JUNTS 79 de València i grava el LP Alogias del compositor alcoià Javier Darias. Aquest mateix any realitza una gira de 20 concerts a Japó interpretant Fantasia per a un Gentil-home de Joaquín Rodrigo amb l'Orquestra Simfònica de Sapporo. En 1980 és finalista del Concurs Internacional de Guitarra ORTF (París) organitzat per Radio France. En 1982 grava el seu segon LP amb obres de Scarlatti, Bach, Brouwer, Obrovska, Hayakawa i Shishido. Ha realitzat concerts a Àsia, Amèrica i Europa, en sales com el Concertgebouw d'Amsterdam, Carnegie Hall (Nova York), Festival de Guitarra de Berlín o el Festival Nordic Light 99.
El cicle continuarà el 27 de setembre amb l'actuació de Carles Dénia, amb un preu d'entrada de 8 euros l'anticipada i 10 euros el dia del concert. Finalment, el Duo Sigma, de guitarra i violí, tancarà el cicle el proper 10 d'octubre. Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 6 euros l'entrada anticipada i 8 euros el dia de l'espectacle. A més, existeix la possibilitat d'adquirir un abonament per als tres concerts al preu de 16 euros.
A l'octubre, el Teatre Serrano presentarà una completa programació amb cinema, teatre i grans espectacles. Destaca el Cinema Pot així com l'òpera Don Giovanni el 26 d'octubre. Les entrades per a tots els espectacles estan a la venda en www.instanticket.es i en taquilla a partir del 9 de setembre en horari de dimarts a diumenge de 18 a 21 hores. L'abonament per als tres concerts del Guitarra Gandia es podrà adquirir únicament en taquilla.
www.lasprovincias.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada