divendres, 22 d’agost del 2014

Saforíssims analitza este dissabte a Alpatró la figura de Joan Vinyoli.

Demà dissabte, 23 d'agost, la Unió Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera, en col·laboració amb Saforíssims i l'Ajuntament de la Vall, han organitzat a Alpatró una xarrada dedicada al poeta català Joan Vinyoli i Pladevall, (1914-1984), de qui s'està commemorant el centenari del seu naixement. L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores a l’Almàssera de la Unió d’Alpatró.
L’escriptor Ignasi Mora preguntarà a Josep Piera sobre un llibre encara inèdit que acaba d'enllestir este últim al voltant de la figura i obra de Vinyoli, titulat ‘Mai no es tard (Memòria vinyoliana)’. Posteriorment hi haurà un recital de poesia i música, per acabar en un sopar de productes de la terra.
Està prevista la intervenció dels poetes Josep Vicent Cabrera, Isabel Garcia Canet, Christelle Enguix, Maria Josep Escrivà, Carles Mulet i Josep Piera. Amenitzarà el recital Amadeu Vidal, a l’acordió.
La cuina és responsabilitat d'Adela Cortell i els tiquets estan a la venda al preu de 10 euros. L'assistència a la xarrada i al recital posterior és lliure i gratuïta. Per al sopar, cal posar-se en contacte amb Saforíssims.
www.saforguia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada