divendres, 1 de maig del 2015

Xeresa aprova un conveni per a serveis socials amb la Diputació de València.

El plenari d'anit va apovar una modificació pressupostària i un conveni amb l'absència del portaveu del PP.

L'alcalde va presentar la proposta d'un conveni de col•laboració amb la Diputació de València que aportarà 15.682€ per al manteniment del serveis socials. Tomàs Ferrandis va aprofitar per explicar que amb este conveni es cofinancen algunes ajudes d'emergència social i,per tant, si posteriorment  la Conselleria trau alguna ajuda específica és probable que Xeresa no la puga demanar per tindre-la ja contemplada «no és moral ni legal pagar dos vegades un mateix concepte». L'acalde va recordar que este fet es va produir este estiu passat amb unes ajudes per a alimentar menors i el PP ho va criticar a les xarxes socials però no en el plenari, Ferrandis va lamentar l'absència ( excusada ) de Salvador de la Asunción anit al plenari per poder explicar-li-ho en persona.
D'altra banda es va aprovar destinar 70.061 € del remanent de tresoreria positiu del l'anys 2014 a afrontar deute. Esta modificació pressupostària va comptar amb el dictamen previ favorable de la Comissió d'Hisenda integrada per tots els grups. Els representants del PP i PSOE es van abstenir, tant en la comissió, com posteriorment en el plenari.
Un altre punt del plenari va ser la ratificació dels Estatuts del Consorci Provincial de Bombers que s'han d'adaptar a la Llei 27/2013 de racionalització de l'administració local i que necessita de l'aprovació per part de tots els plenaris d'ajuntaments que en formen part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada