dimecres, 13 de maig del 2015

Alumnes de Turisme Rural visiten l'alberg de Xeresa.


Alumnes del Taller d'Ocupació de Xeresa de l'especialitat de Turisme Rural han visitat hui les instal·lacions de l'alberg municipal que estan ja pràcticament acabades. Esta visita entra dins del conjunt d'activitats que realitzen estos 9 alumnes per conèixer el potencial turístic del municipi. De fet, els mateixos alumnes han elaborat una nova ruta pel casc urbà i que en breu senyalitzaran.

La valoració general ha sigut positiva, en comprovar que el centre es presta no només per a albergar més de 70 persones, sinó que disposa d'espai per a un xicotet gimàs, cuina, bar i menjador.
A banda de la visita in situ, han pogut també conéixer la web de l'alberg www.albergdexeresa.com. Aquesta web no només podem vore com és i serà l’alberg, amb un video, imatges, plànols i descripció. Sinó que, a més, serveix com un punt d’informació virtual de tot el que hi ha documentat en informació turística del municipi i que no és poc. L’usuari té accés als més de 10 vídeos de promoció turística de Xeresa del canal de virtual XeresaTV organitzats per temàtica. També localitza de forma ràpida les fitxes, wikilocs, plànols i galeries fotogràfiques de cada ruta de Xeresa. Així tenim les rutes de valor cultural com la de l'aigua, picapedrers, Santets o altres recursos patrimonials; les rutes de valor ecològic com la botànica de Les Senilleres o la de la marjal. 
També hi trobem vídeos i informació d’actes lligats a la visita de persones de fora del municipi com els Trails, el Mondúber Ultra Trail o el Xeresa Urban. 
Per altra banda, tots els visitants s'han quedat sorpresos en vore l'estat tant avançat de les obres. De fet, l'alberg està pràcticament acabat i només falten remats com instal·ar algunes portes i pintar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada