dijous, 30 d’abril del 2015

L’Alqueria de la Comtessa acull este dissabte la XXVII Trobada d’Escoles en Valencià de la Safor.


L’Alqueria de la Comtessa acull este dissabte la XXVII Trobada d’Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna, organitzada per Escola Valenciana. Es preveu una aplec ben participatiu, amb l’assistència de més de 50 centres docents i AMPES, 17 associacions locals, 22 entitats relacionades amb l’àmbit educatiu i 12 editorials i escriptors valencians.

Un any més, l’àmbit educatiu de la Safor-Valldigna acudeix a la festa per la llengua, enguany sota el lema “L’escola que volem”. A les 17 h començarà la cercavila pels carrers del poble fins arribar a la plaça Major on l’alcalde, Voro Femenia, i el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno, realitzaran els parlaments.
A continuació, sobre les 18 h començaran els tallers organitzats per les escoles. A més dels tallers, hi haurà un racó de les tradicions i un racó dels esports on es realitzaran diferents exhibicions. Durant la Trobada, hi haurà animació de carrer i es podrà visitar l’exposició sobre Carles Salvador i l’exposició dels murals “L’escola que volem” realitzats per l’alumnat dels centres docents participants en la Trobada. A les 20:30 hores l’espectacle “Petiteses”, del grup de teatre Rodamons, tancarà la Trobada. L'any passat es va celebrar a Benirredrà. 
www.saforguia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada