dijous, 18 de juny del 2015

Més Gandia porta al seu programa la reobertura de Gandia TV.

MÉS GANDIA PORTA AL SEU PROGRAMA LA REOBERTURA DE GANDIA TV
Gandia TV, la televisió pública de l'Ajuntament de Gandia, reobrirà les emissions si atenem al contingut del programa electoral d'una de les formacions que ara formen part del govern local: Més Gandia. En el programa d'esta coalició s'explica que "la Safor té una nombrosa i consolidada xarxa de mitjans, amb un grup extens de professionals que s’hi dediquen a la comunicació. Entenem que els principis que han de regular la vida periodística de la ciutat són la independència, la pluralitat i la transparència. La relació de l’Ajuntament de Gandia amb els mitjans de comunicació privats ha de basar-se en la distribució equitativa de la publicitat". L'impuls al sector audiovisual de la ciutat i recuperar la TV pública amb la reobertura de Gandia Televisió i treballar convenis de col·laboració amb les universitats públiques amb seu a Gandia són alguns dels punts del programa de Més Gandia.

Les propostes concretes extretes del programa són les següents: 
Recuperar i activar Gandia Televisió junt a una ràdio local pública.
Garantir la independència i l’objectivitat dels mitjans de comunicació públics. En eixe sentit, proposem la creació d’un consell de redacció que vigile que es primen els criteris periodístics i no els polítics en el tractament de les notícies. Aquest òrgan proposarà el nomenament de la persona responsable d’informatius i de la de programes.
Promoure l’emissió de pel·lícules i documentals en versió original i subtitulades en valencià en Gandia Televisió.
Creació d’una línia de treball en la televisió pública de programes en anglès subtitulats en valencià per afavorir el seu aprenentatge i que la televisió pública siga una poderosa eina pedagògica i cultural en l’ensenyament d’altres llengües.
Fomentar i difondre les arts visuals a través d’una taula de creadors locals, posant en valor l’audiovisual de Gandia.
Els mitjans de comunicació en valencià seran objecte d’ajudes econòmiques per la seua tasca de difusió i normalització de la llengua.
Foment, mitjançant descomptes, de la inserció de publicitat en la nostra llengua.
Ampliació i difusió de la xarxa d’espais Wi-Fi on la ciutadania puga connectar de forma gratuïta a Internet.
Creació de Gandia en línia, un organisme que promourà la utilització de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació i la seua popularització i adaptació progressiva entre tota la ciutadania.
www.diariserpis.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada