dissabte, 6 de juny del 2015

El PP de Xeraco no renuncia a l'alcaldia.


El PP de Xeraco extrau una valoració "molt positiva" del resultat de les eleccions municipals celebrades el passat, 24 de maig, malgrat la caiguda del Partit Popular a nivell autonòmic. La formació política es mostra satisfeta en haver incrementat el nombre de vots davant aquesta "complicada situació", en haver aconseguit un 46,32% en 2015, superant fins i tot les xifres de 2011.

Els populars asseguren haver patit una oposició dura en la qual PSOE, Compromís, Esquerra Unida i Ciutadans han basat el seu discurs a atacar a Populars Xeraco, "sense importar en cap moment les idees i propostes". D'aquesta manera, denuncien la campanya “tan bruta” que han dut a terme tots els partits, "atacant moltes vegades la persona del candidat a l'Alcaldia, Avelino Mascarell". D'aquesta manera, Populars Xeraco agraeix a tota la gent que ha confiat i que continua fent-ho en el partit perquè, asseguren, que “no anem a defraudar-los”. És lamentable, destaquen, que “els representants dels partits d'esquerra isqueren el 24 de maig a les portes de l'Ajuntament proclamant-se guanyadors d'una batalla que realment han perdut”. Agraeixen el gest d'algun que un altre partit que els ha donat l'enhorabona pels resultats obtinguts.
Ara, transcorregut un temps després de les eleccions municipals, incideixen des de la formació política que van a fer el pas per a iniciar reunions amb la resta de partits. Consideren que és el torn que la força més votada a Xeraco, “i més preparada”, treballe per tots els seus votants. Competeixen contra la corrupció del seu partit, asseguren, i “ho estem pagant injustament”. Per açò, anuncien que han pres consciència d'açò i que prendran " en l'assumpte".
www.diariserpis.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada