dilluns, 12 de gener del 2015

XERESA AL CIRCUIT TRAIL DE VALÈNCIA I BEN ACTIVA.


Dissabte al Complex Esportiu de la Petxina de València es va realitzar l'acte de clausura anual del Circuit Trail de València 2014 i la presentació oficial del circuit del 2015.  A l'acte van estar presents l'alcalde Tomàs Ferrandis, el regidor d'Esports Josep G. Miragall i representants del Club Corresendes


XERESA AL CTV 2015
Per primera vegada Xeresa tindrà un trail puntuable dins del CTV que es realitzarà el proper 22 de març o que serà la més dura. Un trail és una cursa atlètica en un entorn natural, sense asfalt, de recorregut inferior als 60 km. Per al 2015, el CTV té programades, un total de 8 curses puntuables en la província. 
En este circuit, el corredor ha de realitzar un mínim de 5 trails dels 8 programats per poder optar a la classificació general.  També es premia aquells participants que, correguen totes les curses del circuit anual. 

Cada municipi participant organitza, a banda del Trail, una segona prova ( Sprinttrail ) en la qual poden participar iniciants per facilitar i promoure la pràctica del trail running.


XERESA TRIOMFANT
En l'acte va recollir el premi de campiona absoluta del CTV 2014 la xeresana Patrícia López, el corredor xeresà, Josep Garcia Miragall, va aconseguir el primer premi en la categoria de veterans i el premi de tercer millor club va recaure per al Corresendes de Xeresa.  Tots recolliren els premis acompanyats de l'alcalde de la localitat Tomàs Ferrandis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada