dimecres, 14 de gener del 2015

El CDR la Safor presenta el llibre de receptes ‘Cuina de la terra’ el proper 20 de gener.

Captura de pantalla 2015-01-14 a les 12.46.52
Dimarts 20 de gener tindrà lloc la presentació del primer receptari que publica el Centre de Desenvolupament Rural de la Safor, amb el títol de “Cuina de la Terra”. L’acte es farà al Centre Social de Beniarjó, a les 19 hores i hi participaren Isabel Díaz, presidenta del CDR la Safor; Tere Estruch, veïna d’Ador que ha col·laborat en la recollida de les receptes; i Pep Solà, cuiner. En acabar la presentació, els assistents degustaran una mostra de dolços valencians i es regalarà un exemplar del receptari. Al llibre “Cuina de la Terra” s’han aplegat 30 receptes de plats de la comarca elaborats amb productes de proximitat i de temporada, com els arrossos, dolços, conserves, salmorres i infusions. Aquest receptari naix de la voluntat d’unir els productes de la terra amb la gastronomia de la Safor. L’objectiu és fomentar i dinamitzar l’economia de la Safor amb productes propis, recuperar la biodiversitat agroalimentària. En aquest receptari hi figuren plats que han ensenyat cuineres “de tota la vida”, persones que han dedicat molt de temps a buscar els millors productes i a cuinar-los.

www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada