dilluns, 26 de gener del 2015

Xeraco millora les infraestructures de la platja i la senyalització de les sendes.

[Img #18310]
L'Ajuntament de Xeraco ha realitzat una sèrie d'inversions amb la intenció de millorar les infraestructures a la platja amb la instal·lació de dues rampes que milloraran i facilitaran l'accés a la platja a les persones discapacitades al carrer la Vall d'Albaida i al carrer Joan de Nàtera.

També s'han afegit tres antenes a les ja existents, les quals completen la cobertura wifi en tota la platja. Tot això, és possible gràcies al conveni entre l’Agència Valenciana del Turisme i l'Ajuntament de Xeraco, dins de el “Pla Millor”, amb l'aportació del 50% per part de cadascuna d'aquestes institucions.
www.gentedelasafor.com
Senyalització de sendes
A més de les millores a la platja, el Govern de Xeraco segueix treballant per posar en valor el seu patrimoni forestal. Així, un dels seus principals reclams, el de el ‘*massís del Montdúber, catalogat com a Zona d'Especial Transformació per la Xarxa Natura2000, rebrà una de les primeres actuacions, amb la senyalització dels més de 60 kilómetresde sendes que el terme municipal de Xeraco té en aquesta àrea protegida.Part d'aquests itineraris ja s'havien recuperat però la seva gran acceptació ha portat a consolidar aquesta opció com una oferta turística més del municipi. Les actuacions previstes consistiran en la col·locació de tres marquesines al costat de l'inici de les principals vies, una senyalització amb pals i vinils assenyalant els creus de les sendes i el marcat dels símbols per a la correcta indicació i evitar errors d'orientació i la creació de fullets amb les rutes senyalitzades
No obstant això, oferir unes noves vies dels usuaris a través de muntanya no és fàcil i requereix que certa complexitat logística, segons ha explicat l'alcalde de la localitat, Francesc Serralta. De moment, el cost d'aquest projecte, uns 12.000 euros, s'espera que es cobreixin a través d'un conveni singular entre l'Ajuntament de Xeraco i la Diputació. A més, per realitzar aquestes actuacions un grup de voluntaris i afeccionat a l'excursionisme han aportat les seves experiències i opinió.
www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada