dimarts, 3 de juny del 2014

Xeraco: Prospeccions i ajudes al camp.

L’AJUNTAMENT DE XERACO CONTINUA APOSTANT PER LA SEUA AGRICULTURA I REBUTJA LES PROSPECCIONS D’HIDROCARBURS EN EL GOLF DE VALÈNCIA.
• L’activitat agrícola encara continua liderant el sector econòmic en el municipi.
• Les conseqüències de les prospeccions tindrien efectes letals sobre l’ecosistema marí el sector pesquer i el turístic.

A proposta de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA) el Ple de l’Ajuntament de Xeraco va aprovar dijous passat una moció a favor d’aplicar el Mòdul Zero en les declaracions del TRPF a tots aquells agricultors i ramaders que han patit l’afonament dels seus preus o els efectes de les condicions adverses derivades de la climatologia (vent, i sequera). En la mateixa moció també es demana una exempció de l’Impost de Béns Immobles (IBI) rústic als agricultors així com reclamar a les Administracions una moratòria d’un any sobre el capital de préstecs i interessos en els casos d’aquells que tinguen plans de millora o de primera instal•lació per a jóvens agricultors. La moció -aprovada per unanimitat pels tres grups- finalitza sol•licitant al propi Ministeri d’Agricultura la posada en marxa d’un pla de crèdits per a agricultors i ramaders que s’hagen vist afectats per la sequera.
LLEGIR MÉS.
www.xeraco.compromis.ws

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada