divendres, 27 de juny del 2014

Cap de setmana intens en el Teatre Serrano de Gandia.

vivaverdi
El pròxim dissabte 28 de juny, a les 21 hores, arriba al Teatre Serrano de Gandia el gran espectacle en commemoració del 200 aniversari del naixement del compositor italià Giuseppe Verdi. Una oportunitat única de gaudir de les escenes més rellevants de les òperes de Verdi més populars (La traviata, Il trovatore, Nabucco, Macbeth, La forza del Destino, Don Carlo) a càrrec de tres cantants de nivell internacional, acompanyats per l’Orfeó Borja i Ensamble Lírico de Madrid Claudio Abbado amb la direcció del mestre Ignacio Pilone i una narració que situa l’espectador, de forma amena, en la carrera i els successos més importants de la vida d’aquest geni de la música. L’espectacle compta com a solistes amb Rebecca Hall (soprano), Luis Alberto Giner (tenor) i Andrés del Pino (baríton). Es tracta d’una producció de Barmont Productions SC, amb el patrocini de l’Ambaixada d’Itàlia a Madrid. 

D’altra banda, diumenge 29 de juny a les 19 h, Teatre Serrano acull l’espectacle de màgia Conjuro a càrrec de Yunke, un dels il·lusionistes més importants del nostre temps. Ha participat en grans espectacles de tot el món i en nombrosos espectacles televisius. Al nostre país és col·laborador del programa El Hormiguero 3.0. Entre molts premis, està en possessió del Mandrakes d’Or, considerat l’Oscar de la màgia. Yunke arriba a Gandia amb el seu espectacle Conjuro, on representa les seues millors il·lusions, les seues últimes creacions de màgia i aquelles que li han portat a ser un dels grans mags del món. Un espectacle teatral que uneix des de espectaculars trucs fins a aquells més tendres, que faran les delícies de tot tipus de públic. Música, màgia i una increïble posada en escena que porten un tipus d’il·lusionisme mai vist a Espanya.
D’altra banda també diumenge 29 a les 12.30 h, l’AAM Sant Blai de Potries ens presenta el seu primer treball discogràfic Sons de la Terra on la música festera que s’està creant en els últims anys és la protagonista. Un recull d’onze peces inèdites on podem trobar pasdobles, marxes mores i cristianes… totes elles creades per grans compositors de la nostra terra com són: J. Enric Canet, Ramón Garcia i Soler, Óscar Navarro, José R. Pascual-Vilaplana, Mario Roig, Miguel Villar, Pedro Joaquín Francés, Adrián Ronda, Jaime Moscardó, Victor Vallés i Saül Gomez. Un cd amb identitat, ple d’orgull i sentiment. Un treball de la Terra. Per a la presentació es comptarà amb la presència de gran part dels compositors.

Les entrades per a qualsevol dels espectacles estan a la venda en www.instanticket.es o la taquilla del teatre de dimarts a diumenge de 18 a 21 hores.
www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada