diumenge, 31 de gener del 2016

Noticies del darrer plenari a Xeresa.

XERESA OBRI  A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA L’ORDENANÇA DE GUALS
El plenari ordinari de dijous 28 de gener, va aprovar per unanimitat una proposta de l’alcaldia de Xeresa d’obrir un període de participació ciutadana per a la modificació de l’Ordenança Municipal Reguladora de l’accés de vehicles a propietats i reserves d’aparcament.
Per al govern municipal és una prioritat no sols que les ordenances reguladores siguen aprovades pel consens de tots els grups polítics, tal com va passar amb l’actual ordenança, sinó que també els veïns tinguen l’oportunitat d’opinar i presentar les seues propostes.
L’objectiu no és només recollir els suggeriments de tots els veïns sinó també que les solucions específiques per a determinats punts del casc urbà més problemàtics isquen dels mateixos veïns.

XERESA MILLORA EL PERÍODE DE PAGAMENT.
També al plenari es va donar compte del Període Mitjà de Pagament a proveïdors de l’Ajuntament de Xeresa. Xifra que ha millorat notablement als darrers mesos del 2015. En el darrer trimestre el PMP ha sigut de 63.26 dies quan en trimestres la xifra superava els 100 dies. Este retràs com ja es va explicar a principi dle 2015, entrava dins de les previsions del govern municipal, ja que la implantació del Taller d’Ocupació ha obligat a l’Ajuntament a un esforç extra en la tresoreria en ser l’Ajuntament qui ha d’avançar les nòmines fins rebre la subvenció. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada