dimecres, 15 d’abril del 2015

Setze associacions participen en la Fira Intercultural Gandia 2015.

Puig_Fira_intercultural
El cap de setmana vinent, 18 i 19 d'abril, tindrà lloc la Fira Intercultural Gandia 2015, presentada ahir per Andrés Puig, regidor de Participació ciutadana, Dayana Kryzhanovskaya, presidenta de l'Associació rusoparlantes de Gandia, i Naima Ben*Maarouf, de l'associació Basma. Aquesta fira es durà a terme en el Passeig dels Germaníes i a la Casa de Cultura i comptarà amb la participació de setze associacions del municipi que s'han proposat donar a conèixer la gastronomia, l'artesania, el folklore i les tradicions dels nous ciutadans de Gandia. Puig afirma que es tracta d'una oportunitat de “aprendre uns d'altres i que les associacions s'interrelacionen”, mentre que Naima Ben Maarouf ha destacat la participació dels nous ciutadans en els esdeveniments celebrats a Gandia.

La fira estarà oberta de 10 a 14.30 hores i de 16.30 a 22 hores el dissabte; i de 10 a 14.30 i de 16.30 a 20 hores el diumenge. Així mateix, també realitzaran diverses activitats i actuacions en el jardí de la Casa de Cultura, com és el cas de l'obertura de l'exposició Projecte Educasòlid a les 10 hores, una passarel·la de moda marroquina a les 13 hores i el teatre “Taytantos” a les 19 hores; i el diumenge folklore eslau a les 12 hores i ball típic bolivià a les 18 hores. Les associacions participants són: Globalmón, Diapalante, Amsaroudine, Anafa, Habitatges pels sense sostre, Basma, Senegalesos de Touba, Danubio, Equatorians de Gandia, Midrashic, Caise, Associació de rusoparlantes de Gandia, Arugsa, Asorebol, Àfrica Occidental, Dons de hui i AECPUE.
Tant el regidor de Participació ciutadana, com les integrants de les associacions, han volgut convidar a tota la ciutadania de Gandia i la comarca a passar per la fira i participar en les activitats.
www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada