dilluns, 22 de desembre del 2014

Xeraco Campió Autonòmic de Raspall.


Al trinquet de Genovés s’han disputat aquest cap de setmana les finals del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles. Diumenge al matí, s’ha disputat després de la final femenina de la màxima categoria on Borbotó s’ha imposat a Beniparrell, la final de primera categoria masculina.

Aquest any, l’han tornat a disputar els dos equips més forts de les últimes edicions, Xeraco i Bicorp. Xeraco amb el veterà Lluïset de Beniarrés i Juan de Xeraco i Bicorp, amb Victor de Bolbaite i Borja de Navarrés, arribaven a la final en moltes esperances d’endur-se aquest històric campionat, ja que durant la lligueta i les partides de semifinals havien demostrat la seva superioritat respecte als altres equips.
 El trinquet presentava una molt bona entrada amb les graderies plenes d’aficionats per recolzar els seus equips. S’esperava la final més igualada dels últims anys, I així ho ha sigut. De principi a fi els dos equips han realitzat una dura batalla amb més d’una hora i mitja de joc, però que finalment ha caigut de la mà de l’equip de Xeraco després d’un últim joc d’infart amb i amb 4 vals per a guanyar la partida dels de Xeraco. Finalment han guanyat els de La Safor per 25-15. Els 4 jugadors han jugat molt i s’han deixat la pell en les lloses del trinquet de La Costera. Però per damunt de tot ha sobreeixit la figura de Lluïset, el jugador de 46 anys, que fa temps que és un exemple ha seguir sobretot per la capacitat de lluita i superació en totes les partides que disputa, realitzat una partida perfecta de principi a fi, i ni tan sols un tiró muscular que ha patit durant l’últim joc li ha impedit finalitzar la partida i emportar-se la victòria. 
www.pilotaveu.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada