dilluns, 1 de desembre del 2014

Jornada Internacional. El litoral mediterrani.

El Campus de Gandia de la UPV organitza la Jornada Internacional: el litoral mediterrani, el futur en les nostres mans
La Jornada té lloc dimarts 2 de desembre en el Campus de Gandia al matí i en la Casa de la Marquesa González Quirós de Gandia a la vesprada


El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) organitza la Jornada Internacional: el litoral mediterrani, el futur en les nostres mans, que té lloc dimarts 2 desembre, en el Campus de Gandia al matí i en la Casa de la Marquesa González de Quirós de Gandia a la vesprada. En la Jornada, impulsada per la subdirecció de Cultura del Campus i organitzada per personal investigador de la UPV, s’analitzarà el valor econòmic, social i cultural de les zones humides, la seua relació amb els grans projectes, en especial en el cas de València i la  influencia d’estes zones en el canvi climàtic; també s’analitzaran models de gestió, com la que es fa a Portugal o en altres països. En la taula redona de la vesprada, que té lloc a la Casa de la Marquesa González Quirós de Gandia, a les 19.00 hores, la protagonista serà la platja de l’Auir, que centrarà el debat de tres experts amb la moderació del professor de Gestió Turística en el Campus de Gandia Joan Carles Cambrils.
 La benvinguda i presentació de les Jornades té lloc a la Sala de Conferències 1 del Campus de Gandia a les 10.30 i estarà a càrrec del director delegat d’eficiència energètica i medi ambient de la UPV Salvador López Galarza. En les jornades participen : Joao Farinha, coordinador del Centre de Zones Humides de Portugal (CEZH), que parlarà de la Gestió d'espais litorals a Portugal; Giuseppe Cherubini, biòleg i assessor tècnic del govern de Venècia, que analitzarà L’impacte dels grans projectes: El cas de Venècia; Agustín Sánchez, de la Universitat Politècnica de Catalunya , que exposarà la relació entre el canvi climàtic i el litoral mediterrani i Delmar Blasco, Coordinador de Medwet, que parlarà de la  Conservació i protecció d'aiguamolls costaners mediterranis. Després d’aquestes intervencions, els ponents participaran en una taula redona moderada per la Catedràtica de la UPV i professora del Campus de Gandia Mª José Viñals. 
Després de les intervencions del matí, que es realitzen al Campus de Gandia, les jornades es desplacen a la Casa de la Marquesa González Quirós de Gandia, on a les 19.00 h té lloc la taula redona El litoral mediterrani: el futur en les nostre mans. El cas de l’Auir. Intervindran Antonio Vizcaino (Tècnic parc de l’Albufera) Mario Giménez (SEO/Birdlife) i Delmar Blasco (Medwet). Modera Joan Carles Cambrils. 
www.upv.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada