divendres, 12 de desembre del 2014

Quatre dirigents de Compromís per la Safor aspiren a ocupar escó en Les Corts.


Quatre dirigents de Compromís per la Safor aspiren a donar el salt a la política autonòmica i ocupar un escó en les Corts Valencianes en la propera legislatura. Es tracta de l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan; l'alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis; l'ex regidor gandienc Josep Miquel Moya i el responsable de Diversitat de l'executiva de Compromís per Gandia, Ivà Soria. Tots ells han fet pública la seva intenció d'anar en les llistes a la Generalitat per la circumscripció de València però abans hauran de sotmetre's a les primàries obertes que planteja el seu partit, i en les quals poden votar afiliats i simpatitzants de Compromís i d'Iniciativa-Els Verds. Hem parlat amb dos dels candidats…


El primer edil de Tavernes ha assenyalat que ha decidit donar aquest pas avanci perquè considera que pot aportar a la política autonòmica la seva experiència en l'àmbit municipal, a més del valencianisme polític.

Tenint en compte que serà Mónica Oltra qui encapçali la llista a la Generalitat, que Enric Morera ocuparà el lloc número 2, i que la llista serà paritària, Jordi Juan aspira a ocupar el lloc número 4, el 6 o fins i tot el 8.
Pel que fa a Josep Miquel Moya, l'ex edil gandienc ha assenyalat que afronta aquest repte amb il·lusió perquè suposa participar de la política en un moment històric.
www.radiogandia.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada