divendres, 19 de desembre del 2014

Una bloggera gandiana publica en un llibre els seus escrits digitals sobre sexe.

Lucrècia de Borja.
Lucrècia de Borja i Bairén (Gandia, 1980) és una dona sense pèls a la llengua que ha escrit en diversos diaris digitals i revistes satíriques, com La Cabota, Pica'm, Valencia Plaza o Lletraferit. Però sobretot és coneguda per tindre un blog, Les dones no som (tan) complicades, que s’acaba de convertir en llibre. En ell, a través de 69 escrits, aborda amb un humor mordaç les grans veritats sexuals i sentimentals de la dona moderna. El sexe està en l’aire, la vida és sexe, i tots nosaltres podem viure de cara o d’esquena a esta realitat. Doncs Lucrècia de Borja la mira de fit a fit i la resumix en una divisa: «M’agraden els penis... i alguns hòmens també». Per això, les relacions sexuals se li fan present per tot arreu: ciberamants, follamics, admiradors, noviets, encontres ocasionals, etc.

Mentrestant, busca una parella ideal a la qual estimar i amb la qual compartir la seua vida, perquè al remat, com ella mateixa diu: «Si sols vull sexe, el tinc i sense lligar-me a ningú, i així puc estar amb qui vullga, amb tots i amb ningú. Però el dia que decidisca estar amb algú serà perquè me l’estime de veritat, sense condicions, perquè vull compartir la meua vida amb ell, i no sols uns trossos de vida».
El llibre es presentarà hui divendres 19 de desembre a les 20:00 h. a Gavina Llibres, en el carrer Loreto, 22, de Gandia. Comptarà amb la presència de l’autora, del prologuista i músic Toni de l’Hostal i de l’il·lustrador saforenc Luis Galbis. Vos adjuntem imatges de la portada i de l’autora. Podeu trobar l’índex complet ací mateix: http://llibres-de-la-drassana.myshopify.com/collections/llibres/products/les-dones-no-som-tan-complicades.
www.diariserpis.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada