divendres, 21 de novembre del 2014

L'Alcalde de Xeresa anuncia la seua candidatura.

El proper dissabte 29 de novembre tindrà lloc a Xeresa el que serà el seté acte obert de Compromís per Xeresa organtizat en esta legislatura. En esta ocasió, l'actual alcalde, que ja va anunciar temps arrere la seua intenció de repetir com a candidat a l'alcadia, presentarà la seua candidatura per tornar a ser cap de llista i aspirar a l'alcadia. Al mateix acte, es presentarà el reglament de primàries que des de l'organtizació s'està aprovant per als col•lectius locals i per a les eleccions autonòmiques. Així, en el cas que un simpatizant desitge aspirar a encapçalar la llista podrà conéixer de primera mà com es regularia un procés de primàries.
Amb aquesta aposta per la democràcia, la participació i la transparència, des de Compromís per Xeresa es vol marcar la diferència respecte els altres. Compromís per Xeresa vol continua sent una plataforma oberta, on el candidat no es triarà de forma opaca i per un grup reduït de militants, sinó tot el contrari del que ha passat en els partitis polítcs tradicionals: qualsevol militant o simpatitzant podrà presentar-se a unes primàries o votar. Tal com Ferrandis ha explicat als seus col•laboradors “em presente amb un reglament de primàries a la mà.”.Al llarg d'estos anys, Compromís per Xeresa ha realitzat diverses assembles obertes per recollir les crítiques i opinions dels veïns i així millorar en la meura d'allò possible la gestió municipal. En algunes de les assembles, el col•lectiu reparteix paperetes per a que de forma anònima els assistents puguen expressar les opinions que no vullguen fer de forma pública. 
També s'ha fet xarrades sobre temes com la reforma educativa ( la LOMQE ) a càrrec del diputat JospepMaria Pañella, o altres com la que va col•labora la cooperativa Somenergia sobre el model elèctric espanyol. Al mateix temps, Compomís per Xeresa ha iniciat una campanya per ampliar el cens de simpatitzants i motivar el màxim als ciutadans que desitgen el canvi a la Generalitat i al Govern d'Espanya per expulsar la corrupció de les institucions a participar en consultes o eleccions primàries que es realitzen a Xeresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada