dimarts, 6 de maig del 2014

Naix la MEV TV, una web-televisió de música en valencià.

Emet en període de proves i es pot accedir des de l'enllaç http://worldtv.com/lamevtv
L'objectiu és crear un nou espai de difusió , que s'uneix a les plataformes creades amb la mateixa finalitat en la xarxa.

Acaba de posar-se en marxa la MEV TV (música en valencià TV), una web-televisió on es poden veure videoclips i directes d'artistes i grups del País Valencià que fan música en la nostra llengua. Emet ara en període de proves i s'hi pot accedir des de l'enllaç http://worldtv.com/lamevtv

La MEV TV naix amb la finalitat de crear un nou espai de difusió de la música en valencià, que s'uneix a les plataformes creades amb la mateixa finalitat en la xarxa. Amb aquest projecte es vol donar a conéixer l'ampli ventall d'estils de l'escena musical valenciana que van, entre altres, des del rock, folk, electrònica, hip-hop, cançó d'autor fins al reggae, mostra del bon moment per què passa la música en la nostra llengua.
El projecte ha comptat amb el suport i la complicitat de la pràctica totalitat d'artistes i grups valencians i dels segells discogràfics. Des d'ara ja es poden veure en la MEV TV vídeos d'Al Tall, Obrint Pas, Pau Alabajos, Aspencat, Feliu Ventura, Arrap, Orxata, Carraixet, Urbàlia Rurana, Rafa Xambó, Bertomeu, Pellikana, Mugroman, Sant Gatxo, Miquel Gil, El Diluvi i molts altres.
La MEV TV té previst en breu ampliar el nombre de videoclips, afegir-hi nous grups i artistes i en un futur, la creació d'un domini propi i millorar les seues prestacions.
www.elpuntavui.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada