divendres, 6 de maig del 2016

Xeresa liquida el pressupost 2015 amb un superàvit de 60.000 euros.

Xeresa liquida el presupuesto 2015 con un superávit de 60.000 euros
Xeresa liquida el pressupost de 2015 amb un superàvit de 60.000 euros. L'Ajuntament ha complert amb la resta de magnituds pressupostàries com són l'estalvi net i l'estabilitat pressupostària que també han donat el seu resultat positiu, complint així, amb tots els ràtios marcats per la legislació. 

AJUDES I ACTUACIONS PER 2016
L'ajuntament de Xeresa obté una ajuda de la Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana de € 5.080 per sufragar part de les despeses de l'Ajuntament de Xeresa en reparacions urgents realitzades en camins i altres infraestructures afectades per les fortes pluges del passat mes de setembre de 2015. 
La Conselleria d'Infraestructures Territori i Medi Ambient ha resolt favorablement la sol·licitud de l'alcaldia de modificar el Pla Local de Cremes de Xeresa. Aquesta setmana l'Ajuntament ha rebut la notificació de la Direcció general de Prevenció d'Incendis Forestals que agilitzarà la tasca municipal de concedir permisos per a cremes de restes de poda agrícoles.
A partir d'ara, totes les autoritzacions necessàries per a la distància a zones forestals, seran informades per la policia local i no necessàriament per agents ambientals autonòmics com venia regulat en el Pla Local de Cremes.
www.ondanaranjacope.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada