dissabte, 29 d’agost del 2015

Indignació per les llargues cues i hores d'espera en el Registre Civil de Gandia.


Registro Civil Gandia
Resulta que l'horari d'atenció al públic és de 9 a 14 hores, així està especificat en el propi registre; qualsevol persona que vulga accedir als serveis d'aquest registre en l'horari habitual per realitzar qualsevol gestió per exemple sol·licitar un acta de naixement o la nacionalitat i li contesten que ja no li poden atendre, perquè només donen 50 números d'atenció al dia i que torne l'endemà. Aquesta forma de treballar comporta que la persona que necessita ser atesa en aquest registre, per poder tenir número d'atenció dins dels 50 que atenen diàriament, s'ha de personar en les portes del Jutjat a les 12 de la nit, fer cua i pernoctar en la porta per tenir la seguretat que l'endemà va a poder ser atès.

Que al segle XXI en l'era de la informàtica i de les telecomunicacions estiga ocorrent això, i més en una ciutat com Gandia, és intolerable a més de vergonyós, en opinió de les desenes de persones que cada dia són malateses per un organisme depenent del Ministeri de Justícia.
Fins avui ni l'Ajuntament de Gandia ni cap representant de partits polítics de la ciutat han dit o fet res sobre aquest tema. Segons denuncia el responsable d'Organització del sindicat Comissions Obreres de la Safor, José Pons, falten funcionaris i mitjans materials per acabar amb aquest desastrós servei que es presta a tota la població de la comarca.
www.saforinformatiu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada