divendres, 14 d’agost del 2015

Xeresa acabarà l'alberg turístic municipal amb l'ajuda de la Diputació.


Els diputats provincials de Cooperació Municipal i Turisme, Emili Altur i Pilar Moncho, van rebre a València a l'alcalde de Xeresa, Tomás Ferrandis, per conèixer les necessitats d'aquest municipi. L'alcalde de Compromís va traslladar als diputats “una petició per acabar de manera definitiva les obres de l'alberg municipal, que es troba en l'última fase de construcció i pel qual l'Ajuntament necessita l'última embranzida econòmica”. L'alcalde va explicar als membres de la corporació provincial que “Xeresa s'està convertint en un municipi de referència en l'esport d'alta muntanya i a l'aire lliure, alguna cosa que des de l'Ajuntament estem intentant potenciar acollint proves de reconegut prestigi, com serà el Mondúver Ultra Trail que tindrà lloc el proper 24 d'octubre”. 

Emili Altur va confirmar que el proper Pla d'Inversions Financerament Sostenibles recollirà la finalització de l'alberg “ja que aquesta infraestructura tindrà una repercussió molt positiva en l'economia de Xeresa, un municipi que està apostant pel turisme mediambiental, i que d'aquesta manera enriquirà l'oferta global als visitants”. En aquest sentit, la diputada de Turisme, Pilar Moncho, va assenyalar que "de forma paral·lela, la Diputació senyalitzarà les senderes que hi ha als voltants del municipi per afavorir el turisme de muntanya i a l'aire lliure”.
Antic col·legi rehabilitat
L'alberg de Xeresa, que tindrà capacitat per més de 60 persones, s'edifica sobre l'edifici de les antigues escoles, que han estat rehabilitades per a aquest projecte. La planta baixa de la nova infraestructura acollirà la recepció, un bar i menjador, el despatx, una sala de reunions, una altra multiusos que podrà usar-se com a gimnàs i unes condícies vestuaris. Les habitacions se situen en la primera planta, on també es posarà a la disposició dels hostes dos vestuaris, una bugaderia i una cambra de neteja. Ferrandis calcula que cada any, per Xeresa passen centenars d'excursionistes que visiten el Mondúver, la ruta del marjal, dels Picapedrers o dels Corrals, per la qual cosa aquesta infraestructura donarà servei a les necessitats d'aquest col·lectiu.
www.saforguia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada