dimarts, 24 de febrer del 2015

Francesc Serralta encapçalarà la llista de Compromís per Xeraco.

Francesc Serralta encapçalarà la llista de Compromís per Xeraco per a les properes municipals. Serralta és Llicenciat en Geografia i Història i ha exercit com a professor en el CP Es Castell d'Almoines i en el CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia. L'actual alcalde del municipi va encapçalar la candidatura de BLOC-Compromís Xeraco en 2011. exercint dos anys com a portaveu del seu grup en l'oposició. Al setembre de 2013 i després d'una moció de censura, va accedir a l'alcaldia després d'un pacte amb el PSPV-PSOE.
[Img #19097]
"Em presente perquè crec haver demostrat capacitat per encapçalar un equip de govern progressista i plural on l'objectiu primordial era donar estabilitat i governabilitat al poble de Xeraco i atendre en primer lloc a les persones abans que als interessos dels partits. Penso que hem estat capaços de mantenir un pacte en què s'ha hagut de treballar i consensuar moltíssim. Un binomi que ha tingut d'una banda  l'experiència de govern del PSPV i, per altra, la il·lusió i la frescor d'idees de Compromís” ha declarat Serralta.
El candidat a l'alcaldia per la formació nacionalista va afirmar en la seva presentació que "Si es confirmen les enquestes l'escenari que es presenta necessitarà també d'un treball intens per treure fora de les institucions i posar en mans de la Justícia a tots aquells que han saquejat i malbaratat l'economia i la dignitat dels valencians. És l'hora de salvar i reconduir la Sanitat, l'Educació i la despesa social públics per posar-los al servei de la gent” i afegia que ”Els objectius principals per a la propera legislatura tindran com a eix prioritari la continuïtat en la gestió econòmica que tan bons resultats està donant, seguir treballant per a les persones garantint major dotació pressupostària en l'ocupació i millorar l'atenció i participació ciutadana.”
www.gentedelasafor.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada