dissabte, 2 de juliol del 2016

L’ALCALDE DE XERESA PROPOSA QUE ELS VEÏNS DECIDESQUEN LES INVERSIONS DEL PPOS 2017.

Tomàs Ferrandis es va entrevistar amb el Diputat de Cooperació Municipal interessant-se per la inversió a Xeresa per al 2017.

L’alcalde de Xeresa va sotmetre al plenari una proposta nova en la gestió municipal. Tomàs Ferrandis va proposar que siguen els veïns de Xeresa els que indiquen a l’ajuntament quines obres són més importants per a que s’incloguen en el proper Pla Provincial d’Obres i Serveis ( PPOS 2017 ) de la Diputació de València. En la iniciativa, el govern municipal de Compromís, proposa la creació d’una Comissió on estaran representats tots els grups municipals i que seria l’órgan encarregat d’elaborar l’enquesta de forma consensuada i de la posterior revisió i estudi del resultat. 
Ferrandis va aclarir al plenari que “els polítics hem de fer un pas enrere i no intentar influir, sinó, la consulta acabaria pervertint-se i no tindria cap sentit”. Tla com va explicar l’alcalde, Compromís per Xeresa es va comprometre en les eleccions locals en introduir formes de participació ciutadana en la gestió municipal, es tracta, doncs de gestionar i implementar els mecanismes per a poder donar més veu al veïnat. L’infrafinançament de la Generalitat fa que el PPOS haja passat a ser la subvenció per a obres més important per als municipis menors, per esta raó, el govern de Compromís per Xeresa pretén afinar al màxim en les decisions a prendre i així encertar amb la voluntat dels veïns.
Esta setmana, l’alcalde s’ha entrevistat amb el vicepresident tercer i  Diputat d’Àrea de Cooperació i, per tant, responsable del PPOS, Emili Altur, qui li va confirmar la continuïtat del PPOS per al 2017.
Al mateix plenari es va donar compte de les actuacions incloses al PPOS del 2016. Es tracta d’actuacions que el govern municipal considera molt necessàries i ha volgut introduir en el primer PPOS de la legislatura nova i que l’integra un total de tres obres que són: finalitzar l’alberg municipal ( 30.470 € ), i millores en l’asfalta dels  carrers Major, Jaume I i Ricardo Costa ( 48.000  € ) i el condicionament de l’accés pal casc urbà per carrer Estació ( 14.000€ ).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada