divendres, 25 de març del 2016

L'Ajuntament de Gandia trau a concurs públic la gestió dels espais naturals.

El govern de Gandia ha tret a concurs públic la gestió dels espais naturals del terme municipal. Tots ells quedaran unificats en una xarxa, XIVEGA (Xarxa Verda de Gandia), i es pagarà una entrada per visitar espais fins ara gratuïts com la Cova del Parpalló o l'Aula Natura del Marjal.
El regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ròdenas, ha explicat que funcionaven com “un niu de precarietat laboral”, dirigit a través de contractes precaris del Pla d'Ocupació o amb estudiants en pràctiques sense cobrar. I tot això, segons ha indicat Ródenas, provocava que no s'oferís la qualitat esperada. Durant 3 mesos el servei ho prestarà l'empresa IDEARI amb un pressupost de 5.000 euros i després es traurà a concurs públic. L'objectiu és que infraestructures com els centres d'interpretació o aules de la Natura no costin diners a l'ajuntament.
Per cert que la nova empresa ja està al capdavant de totes aquestes infraestructures i oferirà visites guiades durant aquestes festes, del 24 al 28 de març i del 2 al 4 d'abril. Les entrades costaran entre 1 a 4 euros en funció de l'edat i els serveis que es contracten.
www.radiogandia.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada